Ügyfeleink szerint

Összeválogattunk néhány gondolatot különböző iparágakban tevékenykedő Ügyfeleinktől, együttműködő Partnereinktől, szakmai szövetségektől, befektetőktől, hogyan látják a munkánkat, a szakmai felkészültségünket, az eredményeinket, a hozzáállásunkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy tudásunk, tapasztalataink, kapcsolatrendszerünk, és munkánk eredményeképpen elégedett Ügyfelek, Partnerek sorát tudjuk felmutatni!

Olyan Ügyfeleket, Partnereket, akik a saját területükön már „nagyot alkottak” vagy most készülnek az áttörésre, a nagy terveik megvalósítására!

Ezekért a visszajelzésekért érdemes dolgozni!

LOGISCOOL

„Mi az Absolvo-t választottuk tranzakciós tanácsadóként, és kiderült, hogy ez nem csak a legjobb, de az egyetlen megoldás volt számunkra. Biztos vagyok benne, hogy nem tudtunk volna sikeres deal-t zárni, ha nem kapunk professzionális segítséget egy tapasztalt tanácsadótól. És ez a segítség már a folyamat legelején elkezdődik”

BALOGH PÉTER @PETYA

„Lénárd és az Absolvo az egyik legjobb hazai startupokkal is foglalkozó, tőkebevonással és cégeladással foglalkozó tanácsadó cége.

Két dealben is profin és sikeresen segítették portfólió cégeinket – és rengeteget tanultam tőlük is”

ORIANA

„A legnagyobb értéknek én azt tartanám, ahogy végigvittek minket ezen a folyamaton, már a felkészülési fázistól kezdve nagyon komoly fókuszt tudtak tartani, és nagyon jó döntési pontokat határoztak meg, hogy mikor kell döntenünk, ott milyen döntéseket hozhatunk, annak milyen kihatásai lesznek a későbbiekben”

„Hogyha az Absolvo-val tudnak dolgozni, az inkább az Ügyfélnek egy érték, ők biztosan olyan Ügyféllel fognak dolgozni, akit utána sikeresen tudnak képviselni egy befektető felé. Az Ügyfélnek egy nagyon nagy előny, hogy egyáltalán az Absolvo elvállalja a velük való munkát”

AVATAO.COM

“A tőkebefektetési folyamat soha nem olyan időzítéssel és úgy zajlik le, ahogy azt előre az ember elképzeli, vannak benne nagyon furcsa, nem várt csavarok, és az Absolvo team nagyon sokat segített, hogy ezeket a nehézségeket leküzdjük”

“Az Absolvo Magyarországon az egyik legmagasabb tudással bíró és a foundereket legjobban segítő tranzakciós tanácsadó csapata”

STARSCHEMA

„Általában elég óvatosan haladtak, mint egy jó tanácsadó; kitapasztalták, hol vannak nekünk a hiányosságaink, mire van szükségünk, és abban kaptunk tőlük segítséget. És ez jó volt, ezt szerettük!”

CEUMED

“Soha nem hagytak magamra, fogták a kezemet, és éreztem, hogy visznek magukkal, és látszott, hogy ez nem az első alkalom, amit csinálnak”

PORTFOLION

“Azért merem ajánlani az Absolvo-t, mert jó hangsúllyal figyel arra, hogy ennek a két oldalnak majd együtt kell élnie. Ezért mi abszolút figyelmet fordítunk arra, ha az Absolvo javasol nekünk egy befektetési lehetőséget.”

X-VENTURES

“Engem nagyon meggyőzött az a fajta professzionalitás, hozzáállás és proaktivitás, ami sajnos Magyarországon nem mindig jellemző”

PREFIXBOX

„Sokkal jobb deal született így, mintha egyedül csináltuk volna”

„A legtöbb kérdést feltették a befektetők, amire az Absolvo-val is felkészültünk, és nem helyben kellett improvizálni”

„Soha nem éreztem úgy hogy egyedül lennék a problémámmal”

„Úgy éreztem, hogy mindig az én érdekemet helyezi előtérbe az Absolvo”

IPR-INSIGHTS

„Nem egy-két leckével járnak előttünk, hanem sok-sok projekttel a hátuk mögött olyan tapasztalatokat tudtak hozni a közös munkába, ami nálunk hiányzott”

„A rugalmasságukat mindenképp kiemelném, hiszen egy ilyen kis cég, mint mi vagyunk, másfajta törődést igényel, mint a nagyvállalatok”

„Általában én a beszállítói oldalon állok, és itt azt éreztem, hogy végre én vagyok az Ügyfél”

AVATAO.COM

„Profi csapat, értik a startup kezdeti lépéseit. Rendszerezték és jelentősen felgyorsították a business development feladatokat”

“Szorosan követik a projektünk fejlődését és azonnal válaszolnak a kérdésekre. Egy startup életében ez a gyorsaság aranyat ér”

„Hosszú távú együttműködésben gondolkoznak. A kliens érdekeit tartják szem előtt, nem a sajátjaikat. Nem terelik a klienst olyan deal felé, ami nekik jó, de a kliens üzleti fejlődésének kevésbé előnyös”

BALABIT IT SECURITY

„Megértik az ügyféligényeket, és a legjobb tanácsokat próbálják adni”

„Olyan típusú piacfelmérést tudnak nyújtani, amit más cég eddig nem adott, és olyan típusú támogatási szolgáltatásokat marketingnek, értékesítésnek, amit máshol eddig nem láttunk”

„Az Absolvo segített nekünk a különböző országok piacainak megismerésében, a konkurencia-információk megszerzésében, és segített összerakni a terveinket, hogy hogyan lépjünk előre a nemzetközi területeken”