Ügyfeleink szerint

Összeválogattunk néhány gondolatot különböző iparágakban tevékenykedő Ügyfeleinktől, együttműködő Partnereinktől, szakmai szövetségektől, befektetőktől, hogyan látják a munkánkat, a szakmai felkészültségünket, az eredményeinket, a hozzáállásunkat.

Büszkék vagyunk arra, hogy tudásunk, tapasztalataink, kapcsolatrendszerünk, és munkánk eredményeképpen elégedett Ügyfelek, Partnerek sorát tudjuk felmutatni!

Olyan Ügyfeleket, Partnereket, akik a saját területükön már „nagyot alkottak” vagy most készülnek az áttörésre, a nagy terveik megvalósítására!

Ezekért a visszajelzésekért érdemes dolgozni!

„Nem egy-két leckével járnak előttünk, hanem sok-sok projekttel a hátuk mögött olyan tapasztalatokat tudtak hozni a közös munkába, ami nálunk hiányzott”

„A rugalmasságukat mindenképp kiemelném, hiszen egy ilyen kis cég, mint mi vagyunk, másfajta törődést igényel, mint a nagyvállalatok”

„Általában én a beszállítói oldalon állok, és itt azt éreztem, hogy végre én vagyok az Ügyfél”

Zsoldos Sándor, ügyvezetőIPR-Insights

„Profi csapat, értik a startup kezdeti lépéseit. Rendszerezték és jelentősen felgyorsították a business development feladatokat”

“Szorosan követik a projektünk fejlődését és azonnal válaszolnak a kérdésekre. Egy startup életében ez a gyorsaság aranyat ér”

„Hosszú távú együttműködésben gondolkoznak. A kliens érdekeit tartják szem előtt, nem a sajátjaikat. Nem terelik a klienst olyan deal felé, ami nekik jó, de a kliens üzleti fejlődésének kevésbé előnyös”

Félegyházi Márk, co-founder, CEOavatao.com

„Megértik az ügyféligényeket, és a legjobb tanácsokat próbálják adni”

„Olyan típusú piacfelmérést tudnak nyújtani, amit más cég eddig nem adott, és olyan típusú támogatási szolgáltatásokat marketingnek, értékesítésnek, amit máshol eddig nem láttunk”

„Az Absolvo segített nekünk a különböző országok piacainak megismerésében, a konkurencia-információk megszerzésében, és segített összerakni a terveinket, hogy hogyan lépjünk előre a nemzetközi területeken”

Györkő Zoltán, ügyvezetőBalabit IT Security

„Az egyik legnagyobb érték az a hatalmas szakmai tapasztalat és háttér, amivel rendelkeznek”

„Amit 3 hónap alatt együtt elértünk, azt én egyedül 1 év alatt sem tudtam volna”

„A hatalmas kapcsolati tőke és tudásanyag, amivel rendelkeznek, megfizethetetlen”

Tarcsay Botond, co-founder, CEOShoployal