OXO Ventures

 

Az OXO csoport startup akcelerációt, seed, angyal- és kockázati tőke finanszírozást nyújt a kelet-közép-európai régióban. Az OXO Ventures rövidesen induló alapja 50 millió EUR nagyságú tőkével rendelkezik, 250.000 és 5 millió EUR közötti befektetésekre fókuszál tőkebefektetés és átváltható hitel formájában.  Elsősorban B2B és B2C szoftver és hardver szektorokban korai és növekedési fázisú projekteket keres.

Az OXO Ventures kiterjedt intézményi és angyalbefektetői hálózattal áll kapcsolatban, amely közvetlen szakmai támogatást nyújt, valamint következő körös befektetés finanszírozásában tud segíteni.

A csoport tagja, az OXO Labs accelerator és angyalbefektetői hálózata korai fázisú projekteknek nyújt finanszírozást 200k EUR-ig, valamint végez mentorálást, marketing és médiaszolgáltatásokat.

Cégünk és szakértőink jelentős tapasztalattal rendelkeznek a hasonló kockázati tőkealapok várható és tipikus befektetési feltételeit, elvárásait illetően, így hatékonyan és nagyon hasznosan tudjuk az OXO Ventures-zel való befektetést, tranzakciót támogatni.

Keresse kollégáinkat!

Ügyfeleink, Partnereink így látják, ahogy dolgozunk: Rólunk mondták