VNT AUTOMOTIVE

VNT Automotive

A VNT Automotive (Vogel & Noot Technology Group) full service beszállító az autóipar és egyéb berendezés-, járműgyártók számára. Operációval, telephellyel rendelkeznek Langenwang és Weingarten mellett Mosonmagyaróváron is.
Ügyfelei között találhatóak olyan cégek, mint a Daimler, Ford, Porsche, John Deere, Scania, Peugeot, Audi vagy a BMW.

A magyarországi tevékenyég bővítése keretében több beruházást hajtottak végre 2011. óta, 8M EUR-t meghaladó nagyságrendben.  Csarnokbővítés, technológiafejlesztés, új darurendszer került beépítésre, további gépek beszerzése történt meg.

Cégünk a projektfejlesztésben, átfogó üzleti tervezésben vett részt, eredményesen támogatva a vállalkozást az EU, ill. hazai támogatás elnyerésében, lehívásban.

A megvalósítások során teljes körű projektmenedzsment keretében irányítottuk a folyamatokat. A megvalósítás lépéseinek tervezése, a beszállítók kiválasztása, a szerződéskötések menedzselése, és a projektcsapat irányítása volt a feladatunk. A nemzetközi, nagyvállalati környezet ugyan sok kihívást jelentett, Ügyfelünk visszajelzése alapján az elvárásoknak megfelelően segítették szakértőink a kulcsfontosságú projekteket.
A sikeres zárást követően a vállalkozás képes teljesíteni a megnövekedett megrendelési állományát, ezzel erősítve a piaci szerepét.