Pipei Csaba, igazgató

Dr. Pipei Csaba

Igazgató
Growth financing I M&A

Dr. Pipei Csaba

Csaba igazgatóként csatlakozott 2021. januárjában az Absolvo csapatához, kiemelt szakértői területei az M&A tranzakciók, akvizíciók, a stratégiaalkotástól a teljes körű tranzakció-menedzsmenten keresztül a deal zárásig és az integráció menedzsmentjéig. Senior M&A tapasztalatát az EGIS Gyógyszergyár Zrt-nél M&A menedzser, majd M&A vezető pozícióban eltöltött közel 8 év alatt alapozta meg és építette fel. Több mint 1200 millió EUR értékű lokális és cross border M&A tranzakciót vezetett és számos akvizíciót, valamint integrációt hajtott végre a CEE, CIS régióban és Oroszországban.

Közel 20 év multinacionális tapasztalattal rendelkezik a pharma / medtech szektorban, az M&A  mellett tapasztalt nemzetközi sales & marketing és üzletfejlesztés területeken, melyet az EGIS mellett olyan vezető cégeknél szerzett meg, mint a Sanofi és Chiesi.

Csaba a Szegedi Tudományegyetemen végzett gyógyszerészként, majd gyógyszerész-közgazdász diplomát szerzett a Nyugat-magyarországi Egyetemen. A milánói SDA Bocconi School of Management-en szerzett MBA képesítést, jelenleg Executive MBA képzésen vesz részt a CEU bécsi egyetemén.