We live and breathe business in Europe

CEE régió és Európa, ahol az Absolvo helyi partnerkapcsolatokkal rendelkezik ügyfelei növekedésének támogatására

A nemzetközi növekedés sikeréhez – az agilitás, a releváns módszertanok mellett – tapasztalat, megfelelő kapcsolatok és a piacismeret is kulcsfontosságú. Az Absolvo csapatát olyan szakértők alkotják, akik hosszú éveket töltöttek el egy-egy iparágban, tapasztalatot szereztek nemzetközi üzletfejlesztésben és termék-értékesítésben. A sales és marketing egyre szerteágazóbb, ezért speciális szakértelmet igénylő területei vagy éppen a legújabb digitális sales és marketing technológiák alkalmazása is kulcsszerepet játszhatnak a sikeres nemzetközi piacra lépésben, növekedésben.

Az elmúlt 15 évben a főbb európai piacokon helyi partnerségi kapcsolatokat alakítottunk ki az osztrák központú M27 Csoport mellett, többek között a Business Development Germany-vel és egyéb, a helyi piacot jól ismerő szereplőkkel Skandináviától Spanyolországig. Közel 100 sikeres, közös nemzetközi projektet valósítottunk meg, így mára tapasztalt és kipróbált szakértők segítik munkánkat és Ügyfeleinket, összesen 30 partnerünk, több mint 100 szakértője.

Tőkebevonás, valamint cégeladás, cégfelvásárlás (M&A tranzakciók) esetén is esszenciális kérdés a nemzetközi beágyazottság, a szakterület ismerete, valamint az élő kapcsolatok a releváns piaci szereplőkhöz – legyenek azok pénzügyi vagy stratégiai befektetők.

2018-tól új szintre emeltük a nemzetközi kapcsolatrendszerünket, stratégiai partnerségre léptünk a Proventis Partners-szel, akik

  • tőkebevonási és M&A projekteken dolgoznak családi vállalkozásokkal, multinacionális cégekkel és VC/PE alapokkal,
  • önálló irodákkal rendelkeznek Kölnben, Hamburgban, Münchenben és Zürichben,
  • sikeresen zártak több mint 300 tranzakciót, 10mrd EUR-t meghaladó nagyságrendben,
  • nemzetközi stratégiai partnereikkel együtt pedig 3 kontinens, 24 irodájában, több mint 70 tapasztalt M&A szakértő / tanácsadó

nyit új távlatokat és lehetőségeket a magyar és régiós vállalkozások, befektetők részére!

Absolvo Proventis Partners CEE

Az iparági tapasztalat, szakértelem és a helyi kapcsolatrendszer – ez az Absolvo fegyvertára, amit az Ön nemzetközi terveinek szolgálatába állítunk.