Csatlakozz hozzánk!

Meggyőződés, hit, elkötelezettség, szenvedély – Ügyfeleink így dolgoznak a növekedésükért, és nem elégszenek meg egy „középszerű” szolgáltatással.

Ők a legjobbat akarják. Ezért választanak minket.

Ezzel az elvárással választjuk ki csapatunkat is. Mert nem kívánunk „középszerű” szolgáltatást nyújtani. Mert a legtehetségesebb vállalkozásokhoz a legjobbak kellenek, akik mernek új utat mutatni, elkötelezettségük tettekben, eredményekben mérhető.

Ügyfeleink nem csak tanácsadót, hanem olyan korrekt, szakértő partnert keresnek, aki gyakorlati megoldást, választ kínál problémáikra és kérdéseikre, iránymutatást ad egy kulcsfontosságú folyamatban, a döntések során. Aki bevált módszerekkel, nemzetközi tapasztalatokkal, személyes, aktív, iparági és befektetői kapcsolatokkal támogatja őket, és aki a váratlan helyzetekre is kellő rugalmassággal, magabiztossággal és kreativitással tud reagálni.

Eredményesen és felelősen dolgozni Ügyfeleink sikeréért csak úgy lehet, ha megértjük iparágukat, vállalkozásukat, céljaikat, belső folyamataikat. Növekedési és tranzakciós céljaik megvalósításában stabil és iránymutató partnerként állunk mellettük az első pillanattól a tranzakció zárásáig (sőt, igen gyakran még utána is). Közvetlenül, személyesen. Ezért választanak minket.

A Proventis Partners – a DACH régió egyik legaktívabb mid-market M&A tanácsadója – CEE régiós stratégiai partnereként, illetve a nemzetközi M&A hálózatunk szakértőin keresztül a világ 30 országát fedi le a kapcsolatrendszerünk. Tranzakcióink jelentős részében nemzetközi befektető is jelen van valamelyik oldalon. A CEE régió legtehetségesebb vállalkozásaival és a vezető régiós és nemzetközi PE/VC alapokkal is együtt dolgozunk.

Mi magunk is fejlődünk, lendületben vagyunk: cégünknél változatos és izgalmas projekteken, több deal-en dolgozhatsz párhuzamosan – PE/VC deal-ek és M&A tranzakciók, buy-side és sell-side, multinacionális ügyfeleknek, családi vállalkozásoknak, tőzsdei- és magántulajdonú cégeknek egyaránt; így garantáltan nem fogsz unatkozni és monoton munkát végezni, sokat és gyorsan tanulhatsz és tapasztalhatsz, mélyítheted tudásodat, értékes üzleti és személyes kapcsolatokra tehetsz szert, és aktív részese lehetsz Ügyfeleink nem mindennapi sikereinek.

A sokmilliárdos tranzakciók után pedig jut idő közös lazításra is.

Budapesti irodánkba az alábbi pozíciókba keressük új Kollégáinkat:

Ügyfeleink így látják munkánkat, hozzáállásunkat:

LOGISCOOL

„Mi az Absolvo-t választottuk tranzakciós tanácsadóként, és kiderült, hogy ez nem csak a legjobb, de az egyetlen megoldás volt számunkra. Biztos vagyok benne, hogy nem tudtunk volna sikeres deal-t zárni, ha nem kapunk professzionális segítséget egy tapasztalt tanácsadótól. És ez a segítség már a folyamat legelején elkezdődik”

Csitári Gyula, co-founder, stratégiai igazgató
Logiscool

BALOGH PÉTER @PETYA

„Lénárd és az Absolvo az egyik legjobb hazai startupokkal is foglalkozó, tőkebevonással és cégeladással foglalkozó tanácsadó cég. Két dealben is profin és sikeresen segítették portfólió cégeinket – és rengeteget tanultam tőlük is”

Balogh Péter, tech angel, co-CEO
Baconsult

ORIANA

„Hogyha az Absolvo-val tudnak dolgozni, az inkább az Ügyfélnek egy érték, ők biztosan olyan Ügyféllel fognak dolgozni, akit utána sikeresen tudnak képviselni egy befektető felé. Az Ügyfélnek egy nagyon nagy előny, hogy egyáltalán az Absolvo elvállalja a velük való munkát”

Basa Richárd, CEO
Oriana

AVATAO.COM

“A tőkebefektetési folyamat soha nem olyan időzítéssel és úgy zajlik le, ahogy azt előre az ember elképzeli, vannak benne nagyon furcsa, nem várt csavarok, és az Absolvo team nagyon sokat segített, hogy ezeket a nehézségeket leküzdjük”

“Az Absolvo Magyarországon az egyik legmagasabb tudással bíró és a foundereket legjobban segítő tranzakciós tanácsadó csapata”

Félegyházi Márk, founder, CEO
Avatao.com

STARSCHEMA

„Általában elég óvatosan haladtak, mint egy jó tanácsadó; kitapasztalták, hol vannak nekünk a hiányosságaink, mire van szükségünk, és abban kaptunk tőlük segítséget. És ez jó volt, ezt szerettük!”

Csillag Péter, founder, CEO
Starschema

CEUMED

“Soha nem hagytak magamra, fogták a kezemet, és éreztem, hogy visznek magukkal, és látszott, hogy ez nem az első alkalom, amit csinálnak”

Balázsi Ildikó, founder, CEO
CEUMED

PORTFOLION

“Azért merem ajánlani az Absolvo-t, mert jó hangsúllyal figyel arra, hogy ennek a két oldalnak majd együtt kell élnie. Ezért mi abszolút figyelmet fordítunk arra, ha az Absolvo javasol nekünk egy befektetési lehetőséget.”

Molnár András, vezérigazgató
Portfolion

ORIANA

„A legnagyobb értéknek én azt tartanám, ahogy végigvittek minket ezen a folyamaton, már a felkészülési fázistól kezdve nagyon komoly fókuszt tudtak tartani, és nagyon jó döntési pontokat határoztak meg, hogy mikor kell döntenünk, ott milyen döntéseket hozhatunk, annak milyen kihatásai lesznek a későbbiekben”

Basa Richárd, CEO
Oriana

X-VENTURES

“Engem nagyon meggyőzött az a fajta professzionalitás, hozzáállás és proaktivitás, ami sajnos Magyarországon nem mindig jellemző”

Zsembery Levente, CEO
A HVCA elnöke 2014-2018 között
X-Ventures

PREFIXBOX

“Sokkal jobb deal született így, mintha egyedül csináltuk volna. A legtöbb kérdést feltették a befektetők, amire az Absolvo-val is felkészültünk, és nem helyben kellett improvizálni”

“Soha nem éreztem úgy hogy egyedül lennék a problémámmal”

Simon István, founder, CEO
Prefixbox

IPR-INSIGHTS

„Nem egy-két leckével járnak előttünk, hanem sok-sok projekttel a hátuk mögött olyan tapasztalatokat tudtak hozni a közös munkába, ami nálunk hiányzott”

„A rugalmasságukat mindenképp kiemelném, hiszen egy ilyen kis cég, mint mi vagyunk, másfajta törődést igényel, mint a nagyvállalatok. Általában én a beszállítói oldalon állok, és itt azt éreztem, hogy végre én vagyok az Ügyfél”

Zsoldos Sándor, ügyvezető
IPR-Insights

AVATAO.COM

„Profi csapat, értik a startup kezdeti lépéseit. Rendszerezték és jelentősen felgyorsították a business development feladatokat. Szorosan követik a projektünk fejlődését és azonnal válaszolnak a kérdésekre. Egy startup életében ez a gyorsaság aranyat ér”

„Hosszú távú együttműködésben gondolkoznak. A kliens érdekeit tartják szem előtt, nem a sajátjaikat. Nem terelik a klienst olyan deal felé, ami nekik jó, de a kliens üzleti fejlődésének kevésbé előnyös”

Félegyházi Márk, founder, CEO
Avatao.com

BALABIT IT SECURITY

„Olyan típusú piacfelmérést tudnak nyújtani, amit más cég eddig nem adott, és olyan típusú támogatási szolgáltatásokat marketingnek, értékesítésnek, amit máshol eddig nem láttunk”

„Az Absolvo segített nekünk a különböző országok piacainak megismerésében, a konkurencia-információk megszerzésében, és segített összerakni a terveinket, hogy hogyan lépjünk előre a nemzetközi területeken”

Györkő Zoltán, ügyvezető
Balabit IT Security