Jörn Roegler, nemzetközi marketing szakértő - Absolvo

Jörn Roegler

Nemzetközi marketing szakértő
Külpiacra lépés I Üzletfejlesztés 

Jörn Roegler

Jörn nemzetközi marketing szakértő, fő szakterülete az Ügyfél-élményt, a velük való kapcsolattartást és az Ügyfelek döntéshozatali, vásárlási folyamatát alapul vevő stratégiai marketing megközelítés, valamint a mérhetőségre és megtérülésre optimalizált marketing kampányok tervezése és megvalósítása.

Németországban, az Egyesült Királyságban és Franciaországban szerzett átfogó szakmai tapasztalatokat nemzetközi B2C és B2B marketing stratégia építésben, melynek tapasztalatait most Ügyfeleink és más CEE régiós startup vállalkozások növekedési céljainak megvalósításában, nemzetközi terjeszkedésének marketing-támogatásában kamatoztatja. Jelenleg egy londoni székhelyű, marketinggel, CRM-mel és adatelemzéssel foglalkozó nemzetközi ügynökség partnere.

Jörn a Cambridge-i Egyetemen szerzett MBA diplomát, korábban pedig olyan nemzetközi nagyvállalatok ügyféllojalitás, termék- és márkamenedzsment, valamint nemzetközi CRM stratégiáján dolgozott, mint a Regus, a British Telecom, az Accenture, a Homeserve (UK), a Domeo (FR) vagy a GE Compunet (GER).