HIPA Tőkeakadémia – 2018. május-június

  • Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére?
  • Befektetőt keres vállalkozásához?
  • Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez?
  • Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára?
  • Kíváncsi rá, hogy mit keresnek a befektetők?
  • Érdekli, hogy milyen feltételekkel léphet cége tőzsdére?

… akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) idén május-júniusban hetedik alkalommal rendezi meg nagy sikerű Tőkeakadémia programját.

A tőkebevonási ismeretek témában induló, átfogó, gyakorlatorientált képzés elsősorban olyan vállalkozásoknak, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A képzés célja, hogy átfogó tőkebevonási ismereteket nyújtson a vállalkozások számára, és támogassa a befektetői szféra számára vonzó tulajdonságaik, képességeik és készségeik fejlesztését. 

A képzés során befektetési fókuszú, korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, tőkebevonási és cégprezentációs ismeretek átadására kerül sor. A résztvevők a 25-30 fős interaktív tréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek.

A szakmai ismeretek átadását, széleskörű bővítését a workshopokat vezető trénerek mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, valamint a HIPA szakmai tanácsadói segítik. Az előadások mellett az Absolvo vezető tanácsadóinak irányításával, interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. 

Cégünk partnere, Horgos Lénárd tőkebevonás és üzleti tervezés témakörökben osztja meg tudását és nemzetközi tapasztalatait, az általa vezetett workshopon pedig egy konkrét üzleti terv felépítésében is gyakorlati tapasztalatot szerezhetnek a résztvevők.

A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozások, befektetők tapasztalatait, javaslatait, sikertörténeteit, valamint lehetőségük nyílik cégük, projektjük prezentálására is, melyre vonatkozóan szakmai visszajelzéseket is kapnak a trénerektől.

A 7. Tőkeakadémia előadói között szerepel a hazánkban nemrég sikeres akvizíciót megvalósító nemzetközi befektető, az MCI Capital egyik vezetője is.

Tervezett tematika:

  • 2018. május 30-31.: Tőkebevonási alapok, pénzügyi lehetőségek, üzleti tervezés, piaci pozicionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program
  • 2018. június 13-14.: Tőkebevonási folyamat, tőkebefektetések, cégértékelés, cégprezentáció, exit stratégia, cégértékesítés, startup inkubátorok, case study-k

Az eseménynek a Budapesttől 30 km-re található Visegrád Hotel ad otthont.

Részvételi díj:

  • Április 27-ig történő regisztráció és május 6-ig történő díjfizetés esetén: 45.000 Ft+ ÁFA / fő
  • Május 22-ig történő regisztráció és a rendezvény időpontjáig történő díjfizetés esetén: 65.000 Ft + ÁFA / fő

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 2*2 napos képzésen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

A programra korlátozott létszámban, beérkezési sorrendben, a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lap visszaküldésével lehet jelentkezni Holly Sára programfelelősnél a sara.holly@hipa.hu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2018. május 22.

Bővebb információ:

Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), Holly Sára programfelelős
E-mail: sara.holly@hipa.hu
Telefon: 06-1-872-65-84

A program változtatásának jogát fenntartják.