Dudok Ádám, senior tanácsadó - Absolvo

Dudok Ádám

Senior tanácsadó
Growth financing I M&A

Dudok Ádám

Ádám kiemelt szakértői területei a kockázati tőkebevonás, korai fázisú, tech ill. ICT fókuszú startupok, scaleupok növekedésének finanszírozása és a cégeladás, cégfelvásárlás (M&A tranzakciók); a közelmúltban különböző, főképp technológiai szektorban működő cégek tízmillió eurós nagyságrendű sell-side projektjeiben vett részt.

Ismereteit az Absolvo Consultinghoz való csatlakozását megelőzően német-, ill. norvég központú, nemzetközi corporate finance tanácsadó cégeknél alapozta meg, ahol tőkebevonási és M&A projektek teljes körű menedzsmentjéért volt felelős, valamint tapasztalatokat szerzett VC portfólió értékelési projektekben is.

Gyakorlati tapasztalatai igazi vállalkozói szemlélettel párosulnak, otthonosan mozog a startup építés kihívásai között. Egy startup inkubátor társalapítója volt, majd a kézműves sörök iránti szenvedélyének hódolva megalapította és ügyvezetőként menedzselte a Horizont Brewing kézműves sörfőzdét, építette és futtatta fel a márkát, az értékesítést, a csapatot, 1M EUR értékű beruházást és több körös kockázati tőkebevonást menedzselt – majd pedig értékesítette részesedését az azóta is sikeresen működő cégben.

Tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen végezte Tőkepiac és Vállalat szakirányon.