Dancs Anetta, M&A tanácsadó - Absolvo

Dancs Anetta

M&A tanácsadó
Growth financing I M&A

Dancs Anetta

Vállalkozások növekedésének finanszírozására szakosodott tanácsadó, jelentős tapasztalatokkal a projektfinanszírozás, üzleti- és cash flow tervezés, valamint a vállalatértékelés, átvilágítások, illetve kockázati tőkebevonás projektek terén.

Karrierjét az Ernst & Youngnál kezdte, ahol gyártó és szolgáltató cégek könyvvizsgálatával foglalkozott. A Docler Investmentsnél a befektetői oldalon szerzett tapasztalatokat és vett részt private equity befektetések előkészítésében, a szerződések megkötésében, a portfólió cégek kontrollingjában és pénzügyi felügyeletében.

Ezt követően az Organica Technológiák Zrt. senior kontrollereként a havi monitoringért, budgetingért, tervezésért volt felelős (a céget több amerikai és európai private equity és venture capital alap finanszírozza).

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként, továbbá Hollandiában szerzett BSc diplomát. Szakmai gyakorlatát a glasgow-i Caledonian Egyetemen töltötte, ahol finanszírozási témakörben végzett kutatásai eredményeit publikálták.