Dancs Anetta, M&A tanácsadó - Absolvo

Dancs Anetta

M&A menedzser
Growth financing I M&A

Dancs Anetta

Kiemelt szakértői területei az eladó- és vevőoldali M&A tranzakciók, kockázati tőkebevonási projektek, vállalatértékelések és az átvilágítások.

Átfogó tapasztalatokkal rendelkezik regionális és nemzetközi stratégiai befektetők és private equity alapok részvételével megvalósuló nemzetközi / cross-border M&A tranzakciók terén is. Olyan cégek sikeres tranzakciójában vett részt, mint a CEUMED, a Logiscool, az 11 Entertainment Group (Cyberjump), a Starschema, a Grape Solutions vagy a Terra-Net.

Karrierjét az Ernst & Youngnál kezdte, ahol gyártó és szolgáltató cégek könyvvizsgálatával foglalkozott. Később senior kontrollerként a havi monitoringért, jelentésekért, budgetingért, tervezésért volt felelős egy olyan multinacionális technológiai vállalatnál, amit több amerikai és európai private equity és venture capital alap finanszírozott. A befektetői oldalon is szerzett tapasztalatokat és vett részt private equity befektetések előkészítésében, a szerződések megkötésében, a portfólió cégek kontrollingjában és pénzügyi felügyeletében.

A Budapesti Corvinus Egyetemen végzett közgazdászként, továbbá Hollandiában szerzett BSc diplomát. Szakmai gyakorlatát a glasgow-i Caledonian Egyetemen töltötte, ahol finanszírozási témakörben végzett kutatásai eredményeit publikálták.