Damion Mower, nemzetközi marketing szakértő - Absolvo

Damion Mower

Nemzetközi marketing szakértő
Külpiacra lépés I Üzletfejlesztés 

Damion Mower

Damion nemzetközi marketing szakértőként csatlakozott külpiacra lépési és üzletfejlesztési üzletágunkhoz. Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezik az üzleti és növekedési céloknak megfelelően kialakított marketing stratégiák megalkotásban és ezen stratégiák több, integrált csatornán történő megvalósításának aktív támogatásában.

Damion szenior szaktudását és átfogó nemzetközi B2B és B2C tapasztalatát számszerűsíthető, kimagasló üzleti eredmények, optimalizált sales & marketing folyamatok és ROI támasztják alá, ambiciózus Ügyfeleinket go-to-market és globális marketing stratégiaalkotásban és megvalósításban, tervezésben, valamint CRM és inbound marketing folyamataik kialakításában és hatékony működtetésében fogja támogatni.

Nemzetközi tapasztalatát, stratégiai és operatív kompetenciáit valamint kreatív készségeit olyan cégeknél és márkáknál alapozta meg és mélyítette el, mint a British Telecom Group, a BT OnePhone, a T-Mobile, a Vodafone vagy a Regus. Jelenleg kisebb vállalkozások külsős marketing szakértőjeként is dolgozik, köztük a felhő-alapú videokonferencia megoldásokat fejlesztő StarLeaf-nél tölt be marketing igazgatói pozíciót.