4 millió EUR tőkével növekedhet tovább a Continest Technologies

Sikeres tranzakciót zárt Ügyfelünk, az egyedi fejlesztésű, összecsukható iroda- és rendezvénykonténereket gyártó és forgalmazó Continest Technologies.

Az összecsukható konténerekkel 2017-ben a Sziget rendezvényein debütált a csapat, idén pedig már a svédországi alpesi sí világbajnokság teljes szervizközpontjának építését a Continest konténereivel oldották meg, majd májusban sikerrel mutatkoztak be Washingtonban, a SelectUSA Befektetési csúcstalálkozón. Az innováció lényege, hogy a korábban megszokott, robosztus, nehezen és költségesen tárolható és szállítható konténerek helyett a Continest összecsukható, és gyorsan nyitható megoldásával akár 80%-os költségmegtakarítás érhető el. A Continest villámgyors sikereket aratott, a tőkebevonásnak köszönhetően pedig jelentősen felgyorsulhatnak a termékfejlesztések, a további európai piacszerzés és növekedés.

A Continest Technologies-t az Absolvo támogatta a teljes tőkebevonási tranzakció során.

Az innovációról és a csapat további terveiről például a Napi.hu alábbi cikkében olvashat: Hadiipari beszállító lehet az összecsukható konténert gyártó magyar cég