lunk szól

Szakértőink rendszeresen publikálnak az üzleti és szakmai médiában, és nyilatkoznak szakértőként gazdasági-, vállalat- és projektfinanszírozási, M&A és külpiacra lépési témákban. Rendszeresen osztjuk meg tapasztalatainkat saját szervezésű konferenciáinkon is, vagy egyéb szakmai eseményeken meghívott előadóként.

Íme néhány megjelenés az elmúlt hónapok mozgalmas történéseiből:

5 mio USD tőkebevonás a Starschema-nál

abso_admin
/
/
5 millió USD tőkét von be a 2017-ben közel 10 millió USD árbevételt generáló Starschema, akinek Ügyfelei között olyan cégeket találunk, mint az Apple, a Facebook vagy a Netflix. A tőkebevonás célja a nemzetközi, elsősorban tengerentúli terjeszkedés, a piaci jelenlét erősítése, és a Big Data szegmens regionális piacvezető pozíciójának megalapozása. A tőkebevonási folyamatot kizárólagos tanácsadóként cégünk támogatta.
Piac és Profit

Stratégiai befektetők, cégeladás, cégfelvásárlás, exit – üzleti szeminárium

abso_admin
/
/
Tavaly az elmúlt 20 évben mért 3. legmagasabb, 3,2 billió USD összértékű M&A tranzakció valósult meg, ennek közel 25%-a Európában. A tranzakciók 1/3-a cross-border deal volt, azaz a vevő más országban, a nemzetközi piacon keresett és választott befektetési célpontot. A szeminárium főbb konklúzióit többek között a Piac és Profit is feldolgozta.
Piac és Profit

Szt. Patrick-napi fesztivál

abso_admin
/
/
Cégünk az Irish-Hungarian Business Circle-lel, valamint az osztrák, horvát, szlovén és magyar Business Angel Network-kökkel együttműködve idén először szervezi meg a Szt. Patrick-napi fesztivál részeként azt a szakmai rendezvényt, mely lehetőséget biztosít a régiós angyalbefektetők és a tehetséges startupok számára a stratégiai üzleti kapcsolatok építésére.
Piac és Profit

A tőkebefektetések előkészítése

abso_admin
/
/
A KRS Ügyvédi Iroda 2017. február 3-án egy üzleti reggeli keretében „szolgálta fel” a tőkebefektetések előkészítésével kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és tapasztalati tanácsokat a növekedési céljaik megvalósításához tőkebevonást tervező cégeknek szakmai partnerei, a HVCA, a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. és cégünk, az Absolvo Consulting közreműködésével.