HIPA Tőkeakadémia – 2017. november

  • Szeretné tudni milyen pénzügyi források állnak cége rendelkezésére?
  • Befektetőt keres vállalkozásához?
  • Segítségre lenne szüksége üzleti terve elkészítéséhez?
  • Vonzóvá tenné vállalatát potenciális partnerei számára?
  • Kíváncsi rá, hogy mit keresnek a befektetők?
  • Érdekli, hogy milyen feltételekkel léphet cége tőzsdére?

… akkor a Tőkeakadémia Önnek szól!

A Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA) idén novemberben hatodik alkalommal rendezi meg nagy sikerű Tőkeakadémia programját az M27 ABSOLVO szakmai támogatásával.

tőkebevonási ismeretek témában induló, átfogó, gyakorlatorientált képzés elsősorban olyan vállalkozásoknak, projektgazdáknak szól, akik az ötlet fázison már túljutottak, prototípussal vagy termékkel rendelkeznek. A képzés célja, hogy átfogó forrás- és tőkebevonási ismereteket nyújtson a vállalkozások számára, és támogassa a befektetői szféra számára vonzó tulajdonságaik, képességeik és készségeik fejlesztését. 

A képzés során befektetési fókuszú, korszerű piaci, üzlettervezési, pénzügyi, forrásbevonási és cégprezentációs ismeretek átadására kerül sor. A résztvevők a 25-30 fős interaktívtréningen való részvétel során egymástól is tanulhatnak, tapasztalatot cserélhetnek.

A szakmai ismeretek átadását, széleskörű bővítését a workshopokat vezető trénerek mellett meghívott hazai és külföldi szakértők, valamint a HIPA szakmai tanácsadói segítik. Az előadások mellett az M27 ABSOLVO vezető tanácsadóinak irányításával, interaktív kiscsoportos feladatok megoldása révén van lehetőség az elhangzottak gyakorlati elsajátítására. 

A résztvevőknek lehetőségük nyílik megismerni sikeres befektetési projektekben érintett vállalkozások, befektetők tapasztalatait, javaslatait, sikertörténeteit, valamint lehetőségük nyílik aktív hazai és nemzetközi befektetők felé az őket foglalkoztató kérdéseket közvetlenül feltenni.

A 6. Tőkeakadémia előadói között szerepel a régió egyik legsikeresebb exitjeit megvalósító nemzetközi befektető cég, a Speedinvest egyik vezetője is. 

Tervezett tematika:

  • 2017. november 15-16.: Tőkebevonási alapok, forrásbevonás, pénzügyi lehetőségek, a befektető megnyerése, üzleti tervezés, piaci pozícionálás, Nemzeti Tőzsdefejlesztési Alap és ELITE program
  • 2017. november 28-29.: Tőkebevonási folyamat, beruházási célzatú hazai és uniós források, cégprezentáció, exit stratégia, startup inkubátorok

Az eseménynek a Budapesttől 30 km-re található Visegrád Hotel ad otthont.

Részvételi díj:

  • Október 12-ig történő regisztráció és október 20-ig történő díjfizetés esetén: 45.000 Ft+ ÁFA / fő
  • November 6-ig történő regisztráció és november 14-ig történő díjfizetés esetén: 65.000 Ft + ÁFA / fő

A részvételi díj tartalmazza a teljes, 2*2 napos képzésen való részvétel díját, a helyszín, a teljes ellátás és a szállás (elhelyezés egyágyas szobákban) biztosításának költségeit is.

A programra korlátozott létszámban, a hiánytalanul kitöltött jelentkezési lapvisszaküldésével lehet jelentkezni Holly Sára programfelelősnél a sara.holly@hipa.hu e-mail címen.

Jelentkezési határidő: 2017. november 6.

Letölthető dokumentumok:

Bővebb információ:

Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), Holly Sára programfelelős
E-mail: sara.holly@hipa.hu
Telefon: 06-1-872-65-84, +36 20 218 0697

A program változtatásának jogát fenntartják.